Giveaway Beg Comel daripada kukutangankuMAMA DI TAG OLEH FARA LAGI..MMG FARA RAJIN TAG MAMA YER..TAPI MAMA  X KISAH MALAH MAMA SUKA SBB MMG BLOG MAMA NIE KHAS UTK JOIN SEGALA MACAM CONTEST..TQ YER FARA..HARAP2 MAMA DAPAT LA BEG YANG SANGAT COMEL DARI MIRA SYIRA NIE..

SEBELUM TU..MAMA NAK BERKENALAN DULU LA DENGAN MIRA EMPUNYA BLOG  http://kukutanganku.blogspot.com/    MUSYKIL JGK MAMA NAPA PILIH NAMA KUKUTANGANKU..MUNGKIN SBB DAH ADA BLOGGER GUNA SI JEJARI RUNCING. SIB BAIK TAK PILIH TANGAN KAKI DAN MULUT-HFMD (SBB TU NAMA PENYAKIT TUH..HIIIIIHAAA..INI LA DIA PEMILIK TANGANKAKI DAN MULUT TUH..KUKUTANGAN TUH..COMEL KAN...???SILA ANGGUKKAN KEPALA..SETUJU..!!!

MULA BERBLOGGING PADA 27 OKT 2010..BERMAKNA HAMPIR SETAHUN JGAK LA YER MIRA NIE BERBLOG TAPI MCM LAGI LAMA DR TARIKH TU SBB N3 TUH TULIS POST LAMA DA BUANG..ERMMM..MUNGKIN URL LAIN KOT..
MASIH STUDY..MUDA2 NIE LA NAK MENAMBAHKAN ILMU DIDADA..BAGUS..MAMA DOAKAN MIRA SUCCESS DAN DAPAT HADIAH YANG AYAH JANJIKAN TU YER..SEKARANG DH SEM 4 YER..MAMA REVIEW BLOG MIRA NIE JUGA SUKA BERCAMPING..

DAN ADAKAH INI BUAH HATI MIRA...OOOO..DH BERPACARAN RUPANYA..HIKHIK...OK LA..SETAKAT TU JE LA YANG BOLEH MAMA REVIEW KAT BLOG MIRA SYIRA NIE..WALAUPON BUKAN TERMASUK DALAM SYARAT PENYERTAAN PON..NTAH LEH TERIMA LAGI KER TIDAK SBB TARIKH AKHIR GA HARI NIE TAPI MASA X BGTAU PLAK SAMPAI KUL BRAPA...

JADI KALAU ADA MASA TERLUANG PADA HUDA, MIMI DAN IDA, SILA LA JOIN GA NIE SBB MAMA TAG KAMU YER..


MAMA JUGA LETAK LINK NIE UTK KAWAN2 TGK BEG2 COMEL DARI KUKUTANGAN A.K.A MIRA SYIRA

atau like page ini


 OK LA SAMPAI DI SINI DULU..MAMA JUGA NAK UCAPKAN SLAMAT HARI RAYA PADA MIRA SEKELUARGA..


Tarikh tutup contest ni adalah pada

27 OGOS 2011

keputusan akan di buat pada hari raya pertama oleh ibu ku tercinta dan akan diannounce pada hari raya ke-4 dan terus di post pada hari Isnin


0 comments: