1st giveaway by Anis and Aina by AnisCadbury

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html




http://1.bp.blogspot.com/-AqvjeiiIr4w/TuIcPIDEcJI/AAAAAAAAACo/KuqTQucuWDk/s1600/39rGI.png


Tag
fara
fieda


Dah tngok syarat-syarat yg awesome? Mari kita terjah hadiah yg awesome pulak :)

1 x Inner Bawal
1 x Satin Shawl
1 x Short Skirt
1 x Chrysanthemum Blouse
1 x Bag //boleh dijadikan beg galas
4 x Voucher RM 15
2 x pieces Perfume Little Tree
1 x Shawl
1 x chocolate
1 x Satin Shawl
1 x Blouse
180 x contact lense //boleh pilih warna, power dan size
2 x Cursor
1 x Header 3D
1 x Classic Template
1 x Welcome Note
1 x Opening Note
5 x Classic template
6 x Header
5 x GIF header
1 x Doodle
2x Topup RM5

Amacam? Hadiah akn diupdate bila-bila masa sahaja. So just tunggu, k. Tarikh tutup bagi giveaway ni ialah 1 February. Kbye :)

LOVE GIVEAWAY BY HUDA RAIHANA







 Tag
Fara
 Jom join..



Giveaway Akhir Tahun






Pemenang akan diumumkan pada 07.01.2012
 
 

"My Craft Garden 1st Giveaway"

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join 






tag
fara
seputih salju
 cempaka kuning


 hadiahnya:
 
 Tarikh tutup giveaway adalah pada 17 Disember 2011 tepat jam 12.00 tengah malam...




Grand Opening GA




 
HADIAH : GIFT SET FROM ELIANTO AND ANNA SUI TRAVEL SET
*Could be more if sale and contestant are more


CLOSING DATE : will be annouce later , babe !

 

Hadiah Untuk Kamu







Tarikh akhir drop link: 15hb Disember 2011 (sebulan nie). 

2nd Giveaway by SJB.





Winners - Only one winner will be chosen via www.rafflecopter.com
 
Ending - The Giveaway will end on 12:01am (EST Time)-Dec,15,2011
 
 
 


UMMI 3U'S GIVEAWAY....

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join







TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 NOVEMBER 2011....jam 11.59pm


 

Giveaway From Korea & Sydney

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join





Penganjurnya adalah ~


Seorang yang simple & minimalist. Syaza juga tak suka benda yang tersangat-sangat over. Suka yang simple-simple je. Simple but sweet.

Ingin mengenali syaza a.k.a nazu dengan lebih dekat..singgah di sini..



Tarikh tutup penyertaan sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


20.11 HEART GIVEAWAYS & LUCKY DRAW CONTEST



Nak join klik banner .

Tamat : Tak di maklumkan

Giveaway 11 Days




Ucapan dan doa Selamat Ulang Tahun Untuk NANA & KIMIE

Ya Allah. Anugerahkan kepada NANA + KIMIE kelangsungan hidup, panjangkan usianya, sehatkan badannya, akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, alirkan rezekinya melalui tangan mereka, anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati.
Bantulah NANA + KIMIE dalam segala hal, satukanlah hati mereka agar menemui jodoh yang sejati.
Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu, berikan kepada mereka/kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat. Amin
Selamat ulang tahun Nana & Kimie 


Tarikh tutup:
6 Dis 2011


MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY





syarat syarat untuk menyertai Giveaway (GA) ini ialah:
1. Buat satu entry bertajuk MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY
dan masukkan banner di atas ke dalam entry tersebut
2.Follow Blog Bicara Mak Dara
3. BERIKAN "SATU" TAJUK FILEM
4. Setelah Siap , Tinggalkan URL Entry Anda Itu Di Ruangan Komen Di Bawah Entry

"BERIKAN SATU TAJUK FILEM"

Tema : komedi
Tajuk : KAPAK ker KATAK??


Tarikh tutup:
7 Dis 2011


GIVEWAY Lil'Qarmaa DARI CIK FA






Bersempena dengan tahun baru, bufday cik fa bulan depan dan pembukaan Lil'Qarmaa...jadi cik fa iaitu penganjur telah melancarkan contest di blog...ia juga sebagai tanda menghargai rakan-rakan yang membaca blog cik fa...



Jadi jom la sertai ramai-ramai..

mesti ada syaratkan...




Ini antara produk yang ada di blogshop Lil'Qarmaa

Boleh tahan cantik jgk item2 yang ada..


LONG CARDI HOODIE

PRICE : RM60 (FREE POSTAGE

AMEERA BEADED DRESS

 PRICE : RM70 (FREE POSTAGE)



MAYSAA INSPIRED INNER



LOLIPOP FLAT SHOES

PRICE : RM40 (FREE POSTAGE)



AMANDA PALAZZO PANTS

PRICE : RM70 (FREE POSTAGE)



OMBAK RINDU SILK SHAWL

PRICE : RM20 (exclude postage)

AMANDA SKIRT

PRICE : RM70 (FREE POSTAGE)


TUDUNG AIRIS LACE

PRICE : RM28 (exclude postage)


Macamana??betul x kata mama..cantik2 kan..itu antara yang masih ada di blogshop cik fa..sbb mama tgk byk jgk yang sold out @ reserved..


Berminat, boleh la berurusan dengan cik fa dengan cara berikut~



Jadi , apa kata kita ramai2 join  GA nie..
Hadiah tak sure lagi berapa cik fa akan sediakan..tapi ada dua kategori :
(1) pemenang akan dipilih RANDOM
(2) pemenang akan dipilih mengikut kreativiti review blogshop Lil'Qarmaa



TARIKH TUTUP TERBARU :
25 DECEMBER 2011



GA Comel Lote Collections Kesukaan Kanak-kanak




Jom pakat ramai2 join GA yang dianjurkan oleh ibu Wan Anie..ermmm...sempat lagi ker nie nak wat entry..mama pon baru tau ada GA nie..just try je la..ner tau ada rezeki mama..sekurang2nya leh dapat barangan kanak dari Comel Lote Collections dan Tinta Comellote untuk anak2 dara ku..wahhh..cam penganjur nak bagi byk hadiah plak..maksud mama, salah seorang dari anak mama



Sebelum itu mari berkenalan dengan tuan punya badan iaitu Wan Anie a.k.a penganjur..


Mempunyai 3 orang cahaya mata yang comel..Alhamdulilah..harta yang tidak ternilai dan tiada gantinya.. 


Banyak berkongsi suka duka menjadi seorang insan yang bergelar isteri, ibu dan juga usahawan yang boleh dijadikan inspirasi kepada pembaca setia blog personalnya. Pendapat mama, Wan Anie sangat mengutamakan keluarga..Mama doakan keluarga Wan Anie sentiasa sihat ceria dan di murahkan rezeki dalam bidang perniagaan yang di ceburinya.. 


 
Blog Personal~ Tinta Comellote


Ok..mama masuk ke syarat GA yang pertama yer.. iaitu apakah produk yang paling mama gemari di Butik Comel Lote Collections


 Dalam banyak2 produk di Butik Comel Lote Collections dan Tinta Comellote mama sangat berkenan pada Super Cute Back Pack..Kenapa??..

ermm mengimbau zaman kanak2 mama seketika, bila akhir tahun jer, mula la barangan sekolah dah tak tentu hala..ada yang hilang, ada yang rosak..ada yang langsung tak boleh guna..sebab apa???...

sebab bila awal tahun boleh mak dan abah beli yang baru...rasanya itu la yang di hadapi oleh anak mama yang sulong tu.. Beg anak sulong mama mmg dh rabak dh..zipnya pon dah tak boleh tutup..sesuai sgt sbb tahun depan umurnya 5 tahun..skrg nie asik ty je 'bila mama nk belikan dia beg baru??'...klu dapat Super Cute Back Pack nie, mama yakin mesti kakak gembira tak terkata..lagi pun mama tengok beg nie sangat berkualiti dan tahan lasak..beg gambar kartun kegemarannya..mama yakin mesti dia akan jaga dengan baik.. 

Super Cute Back Pack
Suitable for 3-6years old kids
Material: Nylon with ABS / Policarbonate composite
Retail price: RM60

 Ada pelbagai picture..tepuk dada ty la anak2..hiiiiii


Cars Backpack pun mama berkenan jgk tp ia lebih kepada anak lelaki la kot..mama lom ada anak lelaki..Skrng 2 cahayamata mama adalah perempuan..moga baby yg bakal mama lahirkan bulan Mac thn depan lelaki..sangat2 ingin membeli produk baby/anak lelaki seperti ini..


Cars Backpack

Color: Red
Price:
M: RM35
L: RM40

M: Sesuai untuk anak 2-4 tahun
L: Sesuai untuk anak 4-7 tahun

Material: Polyester
Lebih ringan berbanding 3D Cars Backpack

Ini pula sangat sesuai untuk baby..wahhh..tengok je mcm empuk..2 anak mama nie x der pon mama beli menda nie..tapi klu dapat leh gak merasa untuk 3rd baby nanti..

sangat berkenan mama tgk SIT ME UP COSY DELUXE nie..cam geram pon ada gak...rasa cam nak sambar satu je..tp tgk la dulu..ner tau ada rezeki ngan GA nie..hiiii



Normal Price: RM170

Special CLC Price: RM150 including postage


Sekarang mama citer tentang blogshop Wan Anie pula yer..Dah puas belek2 page, tgk2 produk yang semuanya menarik hati..jom mama bg tau serba sedikit pasal Butik Comel Lote Collection


Banyak produk2 yang sangat menarik hati terutama untuk anak-anak..tak percaya..jom la ke butik tersebut..

cara tempahan juga mudah


menerima pelbagai cara pembayaran.. semudah AB &C...;)



Jadi tidak hairan la banyak maklum balas dari pelanggan yang sangat berpuas hati dengan layanan dan barangan2 yang di tempah.. 





Info Tentang Butik Comel Lote Collection

Location
  • Lot B5, TESCO Bukit Beruntung, Jalan Orkid 1, Bandar Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Malaysia

Showroom CLC @ Tesco Bukit Beruntung

Showroom CLC @ Tesco Bukit Beruntung

About
Description
  • Comel Lote Collections membekal dan menjual pakaian serta aksesori bayi dan kanak-kanak. Produk kami berkualiti tinggi dengan warna yang ceria sesuai dengan karakter kanak-kanak dan pastinya menggembirakan ibubapa. Pakaian yang dijual adalah dari fabrik cotton yang lembut dan selesa bagi anak-anak. Selain itu terdapat juga soft toys, cloth books dan juga lampin kain semuanya kami pilih sendiri bagi menjamin kualiti yang berterusan.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi
SMS: 010-3340589

Awards
  • Kosmo 9 September 2009
  • Majalah Feminin Februari 2010
  • Majalah Pa&Ma Jun 2011
  • Majalah NUR Julai 2011
Email
  • comellote.corner@gmail.com
Website
  • http://www.comellote.com
Facebook


jom 'like'
 http://www.facebook.com/ComelLoteCollections

Jadi apa tgu lagi ner tau ada rezeki mama antara 10 entry terbaik dan bakal menerima 'Measure Me Up' ini secara percuma, dan pemenang utama (entry paling menarik dan kreatif) akan menerima hadiah misteri. Mungkin hadiahnya barangan kegemaran anda!


Terdapat dalam 5 corak menarik, mengukur ketinggian sehingga 140cm;

Untuk memeriahkan acara bag Angry bird kegemaran ramai ini bakal menjadi milik peserta bertuah

 Tarikh tutup
  10 Dis 2011.