1st giveaway by Anis and Aina by AnisCadbury

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html




http://1.bp.blogspot.com/-AqvjeiiIr4w/TuIcPIDEcJI/AAAAAAAAACo/KuqTQucuWDk/s1600/39rGI.png


Tag
fara
fieda


Dah tngok syarat-syarat yg awesome? Mari kita terjah hadiah yg awesome pulak :)

1 x Inner Bawal
1 x Satin Shawl
1 x Short Skirt
1 x Chrysanthemum Blouse
1 x Bag //boleh dijadikan beg galas
4 x Voucher RM 15
2 x pieces Perfume Little Tree
1 x Shawl
1 x chocolate
1 x Satin Shawl
1 x Blouse
180 x contact lense //boleh pilih warna, power dan size
2 x Cursor
1 x Header 3D
1 x Classic Template
1 x Welcome Note
1 x Opening Note
5 x Classic template
6 x Header
5 x GIF header
1 x Doodle
2x Topup RM5

Amacam? Hadiah akn diupdate bila-bila masa sahaja. So just tunggu, k. Tarikh tutup bagi giveaway ni ialah 1 February. Kbye :)

LOVE GIVEAWAY BY HUDA RAIHANA







 Tag
Fara
 Jom join..



Giveaway Akhir Tahun






Pemenang akan diumumkan pada 07.01.2012
 
 

"My Craft Garden 1st Giveaway"

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join 






tag
fara
seputih salju
 cempaka kuning


 hadiahnya:
 
 Tarikh tutup giveaway adalah pada 17 Disember 2011 tepat jam 12.00 tengah malam...




Grand Opening GA




 
HADIAH : GIFT SET FROM ELIANTO AND ANNA SUI TRAVEL SET
*Could be more if sale and contestant are more


CLOSING DATE : will be annouce later , babe !

 

Hadiah Untuk Kamu







Tarikh akhir drop link: 15hb Disember 2011 (sebulan nie). 

2nd Giveaway by SJB.





Winners - Only one winner will be chosen via www.rafflecopter.com
 
Ending - The Giveaway will end on 12:01am (EST Time)-Dec,15,2011
 
 
 


UMMI 3U'S GIVEAWAY....

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join







TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 NOVEMBER 2011....jam 11.59pm


 

Giveaway From Korea & Sydney

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join





Penganjurnya adalah ~


Seorang yang simple & minimalist. Syaza juga tak suka benda yang tersangat-sangat over. Suka yang simple-simple je. Simple but sweet.

Ingin mengenali syaza a.k.a nazu dengan lebih dekat..singgah di sini..



Tarikh tutup penyertaan sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


20.11 HEART GIVEAWAYS & LUCKY DRAW CONTEST



Nak join klik banner .

Tamat : Tak di maklumkan

Giveaway 11 Days




Ucapan dan doa Selamat Ulang Tahun Untuk NANA & KIMIE

Ya Allah. Anugerahkan kepada NANA + KIMIE kelangsungan hidup, panjangkan usianya, sehatkan badannya, akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, alirkan rezekinya melalui tangan mereka, anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati.
Bantulah NANA + KIMIE dalam segala hal, satukanlah hati mereka agar menemui jodoh yang sejati.
Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu, berikan kepada mereka/kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat. Amin
Selamat ulang tahun Nana & Kimie 


Tarikh tutup:
6 Dis 2011


MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY





syarat syarat untuk menyertai Giveaway (GA) ini ialah:
1. Buat satu entry bertajuk MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY
dan masukkan banner di atas ke dalam entry tersebut
2.Follow Blog Bicara Mak Dara
3. BERIKAN "SATU" TAJUK FILEM
4. Setelah Siap , Tinggalkan URL Entry Anda Itu Di Ruangan Komen Di Bawah Entry

"BERIKAN SATU TAJUK FILEM"

Tema : komedi
Tajuk : KAPAK ker KATAK??


Tarikh tutup:
7 Dis 2011


GIVEWAY Lil'Qarmaa DARI CIK FA






Bersempena dengan tahun baru, bufday cik fa bulan depan dan pembukaan Lil'Qarmaa...jadi cik fa iaitu penganjur telah melancarkan contest di blog...ia juga sebagai tanda menghargai rakan-rakan yang membaca blog cik fa...



Jadi jom la sertai ramai-ramai..

mesti ada syaratkan...




Ini antara produk yang ada di blogshop Lil'Qarmaa

Boleh tahan cantik jgk item2 yang ada..


LONG CARDI HOODIE

PRICE : RM60 (FREE POSTAGE

AMEERA BEADED DRESS

 PRICE : RM70 (FREE POSTAGE)



MAYSAA INSPIRED INNER



LOLIPOP FLAT SHOES

PRICE : RM40 (FREE POSTAGE)



AMANDA PALAZZO PANTS

PRICE : RM70 (FREE POSTAGE)



OMBAK RINDU SILK SHAWL

PRICE : RM20 (exclude postage)

AMANDA SKIRT

PRICE : RM70 (FREE POSTAGE)


TUDUNG AIRIS LACE

PRICE : RM28 (exclude postage)


Macamana??betul x kata mama..cantik2 kan..itu antara yang masih ada di blogshop cik fa..sbb mama tgk byk jgk yang sold out @ reserved..


Berminat, boleh la berurusan dengan cik fa dengan cara berikut~



Jadi , apa kata kita ramai2 join  GA nie..
Hadiah tak sure lagi berapa cik fa akan sediakan..tapi ada dua kategori :
(1) pemenang akan dipilih RANDOM
(2) pemenang akan dipilih mengikut kreativiti review blogshop Lil'Qarmaa



TARIKH TUTUP TERBARU :
25 DECEMBER 2011