Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani


19 comments:

anismelon said...

salam..ade join contest "anis kami nak duit raya" kan..anis nak alamat and nama penuh..nak bg kad raya..

email kan..anis_melon89@yahoo.com

dah email nanti inform anis kat blog erk..tq..:)

Mama Ishazah said...

ok anis..nnt mama email yer..tq

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

SiBudakKurus said...

kak, yang tulisan tu, kena edit pada gambar dulu..so maksudnya, kalau pilih gambar, biar yang ada tulisan sekali..

LYAfrina said...

askum mama...
sori sgt..hadiah tu mmg lya pos msa last ct sblum raya aritu.. tp time tu dia dh x ambik pos..

jd lya nk pos lps ct raya... kbtulan last week lya ct seminggu lebih sbb x sihat..insyallah esk lya pos.. dont worry yer...

Mama Ishazah said...

sibudakkurus~ok..nnt mama google mana yg berkenan
lyafrina~ok tq bg respon p mama..

SoLy SoLicious said...

GA kad raya dah keluar... kad raya dah sampai pun kat pemenang... :))

cuba lg ye mama lain kali :)

Alya said...

ASKUM MAMA...
lya dh pos hadiah tu khamis lps.. tp mybe esk bru jln..sbb kat sini ct jumaat & sabtu.. jd dlm minggu ni mama akn dpt tudung tu.. sori sgt yer sbb t'lmbat pos.. dan harap mama suka dgn pmberian lya tu :-)

::NureeN:: said...

salam...
mama ingat x ngan contest nureen yg mama tanya pemenang tue?

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/2nd-vacation-2011-giveaway.html

maaf yerr nureen mmg belum umumkan pemenang, sbb nureen blum lg bercuti.. nureen tak pasti tp dlm masa terdekat ni bila nureen bercuti baru nureen umumkan pemenang.. contest masih dibuka.. Dlm masa yg sama nureen nk anjur lagi 1.. bleh la join yerr :)

Mama Ishazah said...

ooo...patut la mama tgk n3 x dak umum apa2..ingat GA dh batal..ok la klu nureen dh bgtau..tq inform kat mama..slmat bercuti nureen

Anonymous said...

mengapa tidak:)

Al-Saaleika said...

Gudluck sis..

nak jemput sis join GA..

http://al-saaleika.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

harap sudi join, tq

Eazy Izzuddin said...

salam...
hey...
tahniah ! anda telah memenangi contest blog eazy izzuddin...
sila ke blog mengetahui maklumat lebih lanjut...
;)

http://www.eazyizzuddin.com/

Mama Ishazah said...

alhamdulilah..nnt mama email yer eazy..

tiefazatie said...

salam sis..erm..kalu xsilap ifa...ifa pun xdpt lg nie...huu

sori eh lmbt reply sis...
hope sihat2 je..=)

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

::NureeN:: said...

salam
maaf yerr
mohon terjah cini
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2012/02/masih-ingat-tak-lagi.html

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html