Giveaway Dari Korea @fasihah.com


Pagi! :) Buat pembaca budiman juga budiwati sekalian. Abang kakak adik-adik yang kiut-kiut comel mata sepet. Eh tak. hehe Finally.......................... berjaya juga nak buat Giveaway untuk pembaca belog kumbang ni. Ok, dengan kerjasama StoreKing, tuan tanah kedaung berhasrat nak bagi 10 Giveaway untuk yang bertuah.


Setelah berbincang dengan owner Storeking yang sedang berada di Korea sekarang menhadiri program Invitation daripada Kerajaan Korea. Sebelum ni, beliau dah beberapa kali pergi ke Korea. Boleh terus ke owner Storeking untuk tengok cerita-cerita Korea yang lepas.


Jadi, istimewa untuk belog ini, melancarkan Giveaway nya mulai hari ini hingga 14 Ogos 2011. Apa yang anda perlu buat?

  1. Buat satu entri bertajuk : Giveaway Dari Korea @fasihah.com
  2. Letakkan gambar di atas dan link kan ke entri ini.
  3. Dah siap, tinggalkan komen dan url entri yang anda dah buat di entri ini.

Ok, itu sahaja. Mudah kan? :)

Kalau ada tiba-tiba nak jadi menyumbang hadiah, boleh lah PM di Fb. hehe Ok, sekian. Soon, I will update the gifts. ;)

TARIKH TUTUP
14 OGOS 2011


2 comments:

FasiHaH SupiaN said...

terima kasih join :)

Mama Ishazah said...

ok fasihah..mudah2an menang,,