1st Giveaway by Zahran Fashion & Happy Birthday Thaqif


PUAS MAMA SELAK PAGE BLOG ZAHRAN FASHION UTK TGK MANA LA TAU ADA PIC THAQIF..TAPI X DAK..CUMA INI JE YANG MAMA DAPAT..

[DSC00716.JPG]
KLU BESARKAN SIZE, GAMBAR JD PECAH2..

zahran fashionPIC BANNER
zwani.com myspace graphic comments

DIKESEMPATAN INI MAMA NAK UCAPKAN ~

"SELAMAT ULANGTAHUN YANG KE 2 AHMAD THAQIF ZAHRAN. AUNTY DOAKAN THAQIF JADI ANAK YANG SOLEH DAN BIJAK. DGR CKP IBU AYAH TAU..JGN NAKAL2"

YANG PENTING SELALU SAYANG AKAN IBU DAN AYAH KERANA MEREKA YANG MENDIDIK DAN MEMBESARKAN THAQIF. JANGAN SIA2KAN HARAPAN MEREKA TAU


zwani.com myspace graphic commentszwani.com myspace graphic comments
 

NANTI BILA DAH SEKOLAH BELAJAR RAJIN2 SUPAYA BOLEH BALAS JASA AYAH DAN IBU. SEMESTINYA AYAH DAN IBU THAQIF AKAN BERBANGGA DAPAT ANAK YANG PANDAI DAN BIJAK MACAM THAQIF.


zwani.com myspace graphic comments
 

DAPAT KERJA YANG MAMPU MENJAMIN MASA DEPAN


zwani.com myspace graphic comments


BILA DAH ADA KERJA YANG BAGUS DAN PENDAPATAN SENDIRI. MASA NIE LA THAQIF AKAN CARI JODOH THAQIF *ATAU IBU YANG CARIKAN*. THAQIF AKAN BERUMAHTANGGA. TAPI INGAT YER..ANAK LELAKI WLAUPON DAH PUNYA ISTERI, IBU TETAP YANG PERTAMA TAU..JANGAN SESEKALI LUPAKAN IBU.
zwani.com myspace graphic comments


MASA NIE BARU THAQIF TAU BAGAIMANA JADI SEORANG AYAH. THAQIF SUDAH PUNYA TANGGUNGJAWAB SEBAGAI MANA IBU DAN AYAH PUNYA TANGGUNGJAWAB MENJAGA THAQIF SEMASA KECIL. ANAK ADALAH AMANAH. JADI THAQIF PERLU MENDIDIK DAN MEMBIMBING ANAK THAQIF SEBAGAIMANA IBU DAN AYAH LAKUKAN PERKARA YANG SAMA KEPADA THAQIF. MANAKALA IBU DAN AYAH THAQIF AKAN JADI DATUK DAN NENEK..
zwani.com myspace graphic comments

 
SEMOGA N3 NIE JADI KENYATAAN. MAAF INI CUMA KHAYALAN MAMA JE YER ZAHRAN.JGN MARAH PULAK KALAU ADA YANG TIDAK BERKENAN. SEMATA2 UNTUK JOIN GA ZAHRAN SAJA.  
 
TARIKH TUTUP
AKAN DITENTUKAN KELAK